BLI MEDLEM

[We’re rebuilding the website, more info to come!]

Varför Kristianstads Nation?

Kristianstads nation är en av Lunds mindre nationer och en av de mysigaste! I och med att vi är en ganska liten nation lär man känna nationens medlemmar väldigt snabbt och det finns alltid ansikten man känner igen. Kristianstads Nation är ändå så pass stor att det alltid finns nya trevliga människor att lära känna och så händer det alltid roliga saker på nationen.

Kristianstads Nation är den enda nationen i Lund som har en beachvolleyboll plan och en pool! Vi har även den grymmaste uteserveringen. Nationen har flera typer av utskott som du kan välja att engagera dig i, här finns något för alla! Pub, bar, spääx, idrott, bakning och lunch är bara några av de aktiviteter som du kan välja mellan. Att just engagera sig i ett eller flera utskott är ett bra sätt att lära känna fler av nationens medlemmar, knyta nya kontakter och få vänner för livet.

Hur skriver jag in mig på Kristianstads Nation?

1. Vi rekommenderar att du först registrera dig på Studentlund.se. När du ska registrera dig på studentlund behöver du en anmälningskod (LU-XXXX) som finns på ditt antagningsbesked från antagning.se.

2. Sedan går du till Kristianstads Nation, Tornavägen 7 (huset med de prickiga balkongerna). Under inskrivningsperioden går du in genom porten och en trappa upp hittar du våra snälla förmän. Det bjuds på fika och du kan fråga våra förmän om alla dina funderingar om hur det fungerar att var student i Lund. Om du vill skriva in dig senare på terminen så kom till Kristianstads Nation när expeditionen har öppet så hjälper quratelet dig.

Glöm inte att ta med dig antagningsbesked och legitimation!

Inskrivningens öppettider

26 augusti – 20 september
opening hours to come

Utöver dessa datum är du välkommen att skriva in dig under expeditionens öppettider.