LET’S DANCE: STREETJAZZ 29/2

Helsingkrona Nation och Kristianstads Nation presenterar vårt nya koncept ”Let’s Dance”! Kort och gott är det fyra gyllene tillfällen att prova på fyra olika dansstilar: Streetjazz (29/2), dancehall (7/3), street (14/3) och showjazz (21/3). Klasserna är gratis och hålls på Kristianstads Nation.

Vår första dansklass är STREETJAZZ. Streetjazz är en blandning av streetdance och jazz/showdans. Vi blandar tufft, showigt och feminint för att släppa ut din inre diva. (Observera att klassen är till för alla, oavsett kön! Everyone can be a diva!)

Vi har plats för 20 danssugna studenter per tillfälle så skynda att anmäla dig till den första klassen snarast: http://goo.gl/forms/AGXbCnz2I1

När: 20.00 måndag den 29 februari
Var: Kristianstads Nation
Pris: gratis!

Glöm inte att ta med ditt leg och studentleg!

Jag som kommer leda dansklasserna heter Lovisa Jivhed och har dansat sen jag kunde stå ungefär. Jag har nog dansat flera dansstilar än jag kan räkna på fingrarna och även agerat danslärare förut. Jag var tidigare elev på Lunds dans- & musikalgymnasium, har koreograferat en mindre skolmusikal och är koreograf för Helsingkronaspexet våren 2016!

Varje tillfälle kommer bestå av uppvärmning, små övningar som ger en bättre förståelse för dansstilen, en kortare dansrutin (en koreografi) och möjlighet till gruppstretch. Klassen är ca 1h lång. För att kunna delta bör du ha bekväma träningsskor och kläder DU känner dig bekväm att röra dig i. Men om du vill ha hjälp kommer det alltid finnas förslag på vilken typ av kläder som passar dansstilen!

Förhoppningsvis syns vi senare på dansgolven runt i Lund och kan skina ihop!