Välkommen till Thörnqvists Brasserie – nationens fredagsrestaurang. Brasseriet är ett av våra yngre utskott och är döpt efter nationens inspector emeritus Lennart Thörnqvist som satt mellan 1999 och 2013.

Målsättningen för Brasseriet är att erbjuda gemene student en kväll fylld med smakupplevelser och nya upptäckter genom nya menyer med goda rätter och en cock- och mocktailmeny med god dryck till ett gott pris. Speciellt i baren utöver våra cocktails för detta Brasserie är ett nytt tillskott för den som föredrar lite tjurig bitterhet i sitt glas – ”G” – en lokalproducerad gin med tydliga toner av kardemumma som vann IWSC:s G för G&T-pris i år. Om inte kryddig dryck är din sak finns fortfarande några ovanliga ölsorter kvar från ölmässan.

Alumni på 350-årsjubileets hemvändarhelg är extra hjärtligt välkomna att höra av er. Det är mycket nytt som har hänt eller kommer att hända på nationen de kommande året och när bättre att sätta sig ner och få dela med sig av sina tankar än runt bordet?

För bordsbokning – skriv ett mail till expen@krnation.se
Vill du veta mer om Thörnqvists Brasserie i allmänhet, när det är nästa gång eller skulle du vilja testa att vara med och driva? Kika in på utskottets sida genom att följa länken:Thörnqvists Brasserie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *