MAT & DRYCK

Sommarkrischan

Varje onsdag hela sommaren bjuder vi in till pub mellan 17-00. Hit kommer studenter från hela Lund för att avnjuta dagens rätt eller en hamburgare i solskenet på uteserveringen! Boka bord genom sommar@krnation.se eller kom i god tid för att säkra en plats!

Om du är nyfiken på vad som blir dagens de kommande onsdagarna kan du följa Sommarkrischan på: https://www.facebook.com/sommarkrischan/

Lunch

  
Varje onsdag kl 12:00 öppnar vi upp våra dörrar och serverar en smarrig lunch med det godaste inom mat och dryck. Dagens rätt inkluderar även kaffe och kaka kostar bara 35 kronor. Vegetariskt alternativ finns alltid!

Pub Snapphanen

Varje onsdagskväll kl 19 öppnar Lunds bästa pub. Efter en lång dag i skolan är Pub Snapphannen det perfekta stället att hänga på. Här erbjuds god mat och dryck till studentpriser. Det serveras alltid dagens rätt med vegetariskt alternativ och dessert. Vi har även en utsökt hamburgermeny. Vi strävar efter att alltid ha så mycket ekologiska och närproducerade råvaror som möjligt, för att kunna erbjuda mat av så hög kvalité som möjligt.

 

 

 

Har du tröttnat på klubbandet eller  letar du efter en aktivitetsspäckad förfest? Då är vår lördags bar ett ställe för dig! Mellan 20 till 01 varje lördag kommer du kunna spela biljard, foosball och pinball eller hänga i baren till den bästa förfeststämningen studentlivet har att erbjuda. Under terminens gång kommer det även bli underhållning i form av spännande tävlingar, livemusik, ståuppkomik, e-sportkvällar, och mycket mer!

 

Nattcafé Muu

muu

Fest eller hemmakväll? Socialt eller tentaplugg? Det spelar ingen roll på vilket sätt du väljer att tillbringa natten mellan fredag och lördag på. Mellan klockan 00 och 02 på utvalda lördagssnätter serverar Café Muu Lunds bästa nattmat. Pingis och diverse spel finns alltid på plats.

Sittning

sittning

Sittningen, för dig som festar då de andra köar! Varje fredag står Gillisstugans nyrenoverade lokaler dukade för en förstklassig trerätters festmåltid där större såväl som mindre sällskap är välkomna. Perfekt om ni har något att fira, som novischaktivitet eller bara vill ha den perfekta uppvärmningen för en helkväll!

Garderoben öppnar 19.00 och då finns det tid att mingla med fördrink tills förrätten serveras. Kom inte försent, för då missar du de rätter som redan har serverats och blir inte kompenserad för dessa.

Oftast är sittningarna fullbokade två veckor framåt, hör av dig till expen@krnation.se om du är intresserad av att ha sittning hos oss!

Hyra våra lokaler?

Är du intresserad av att hyra vår nya gillisstuga för fest, konsert eller någon annan rolig aktivitet? Skicka ett mail till expen@krnation.se så återkommer vi med lediga datum och pris.