Sommarkrischan

Varje onsdag hela sommaren bjuder vi in till pub mellan 17-00. Hit kommer studenter från hela Lund för att avnjuta dagens rätt eller en hamburgare i solskenet på uteserveringen! Boka bord genom sommar@krnation.se eller kom i god tid för att säkra en plats!

Om du är nyfiken på vad som blir dagens de kommande onsdagarna kan du följa Sommarkrischan på: https://www.facebook.com/sommarkrischan/

Nisses Brunch

BeFunky Design

Oavsett om du precis haft en helg ute med vänner, eller om din puls går på högvarv inför en kommande tentavecka, så finns det inget bättre man kan göra på en söndagsförmiddag än att bruncha på Kristianstads nation!

Du erbjuds en fantastiskt hemlagad och rikligt portionerad brunch. Samlas med nära vänner och njut av en stund av god mat, skratt och skvaller till ljudet av härlig musik i bakgrunden.

Menyn innehåller allt som en klassisk brunchbuffé ska ha inom mat och dryck! Vi serverar alltid vegetariska alternativ och stora delar av vårt sortiment består av ekologiska produkter. Efterrätter serveras alltid i mängder.

Lunch

yes
Varje onsdag kl 12:00 öppnar vi upp våra dörrar och serverar en smarrig lunch med det godaste inom mat och dryck. Dagens rätt inkluderar även kaffe och kaka kostar bara 35 kronor. Vegetariskt alternativ finns alltid!

Pub Snapphanen

pub

Varje onsdagskväll kl 19 öppnar Lunds bästa pub. Efter en lång dag i skolan är Pub Snapphannen det perfekta stället att hänga på. Här erbjuds god mat och dryck till studentpriser. Det serveras alltid dagens rätt med vegetariskt alternativ och dessert. Vi har även en utsökt hamburgermeny. Vi strävar efter att alltid ha så mycket ekologiska och närproducerade råvaror som möjligt, för att kunna erbjuda mat av så hög kvalité som möjligt.

Nattcafé Muu

muu

Fest eller hemmakväll? Socialt eller tentaplugg? Det spelar ingen roll på vilket sätt du väljer att tillbringa natten mellan lördag och söndag på. Mellan klockan 01 och 03 på utvalda söndagsnätter serverar Café Muu Lunds bästa nattmat. Pingis och diverse spel finns alltid på plats.

Sittning

sittning

Sittningen, för dig som festar då de andra köar! Varje fredag står Gillisstugan dukad för en förstklassig festmåltid i glada vänners lag, där större såväl som mindre sällskap är välkomna. Perfekt om ni har något att fira, eller bara vill ha den perfekta uppvärmningen innan ni röjer loss på Lunds bästa dansgolv. För endast 150 kr får du en utsökt trerätters middag och slipper dessutom stå och frysa i kön för att komma in på klubben efteråt.

Garderoben öppnar 19.00 och då finns det tid att mingla med fördrink tills förrätten serveras 45 minuter senare. Kom inte försent, för då missar du de rätter som redan har serverats och blir inte kompenserad för dessa.

Oftast är sittningarna fullbokade två veckor framåt, hör av dig till expen@krnation.se om du är intresserad av att ha sittning hos oss!

Hyra våra lokaler?

Är du intresserad av att hyra vår gillisstuga för fest, konsert eller någon annan rolig aktivitet? Skicka ett mail till expen@krnation.se så återkommer vi med lediga datum och pris.